Напередодні свята Собору Архістратига Михаїла та інших Небесних Сил безплотних, 20 листопада 2022 року, єпископ Житомирський і Овруцький Паїсій очолив Всенічне бдіння в Свято-Михайлівському кафедральному соборі м. Житомира.

Єпископу Паїсію співслужили настоятель храму протоієрей Богдан Бойко, секретар єпархії, настоятель Свято-Георгіївського храму м. Житомира протоієрей Павло Ядчишин, духовенство собору і міста Житомира

У день Собору архістратига Михаїла та інших небесних сил безплотних, 21 листопада 2022 року, Божественну літургію очолоив єпископ Володимир-Волинський і Турійський Матфей у співслужінні керуючого Житомирсько-Овруцькою єпархією єпископа Паїсія, настоятеля храму протоієрея Богдана Бойка, секретаря єпархії, настоятеля Свято-Георгіївського храму м. Житомира протоієрея Павла Ядчишина, священників собору та запрошеного духовенства. 

Також під час відправи лунали молитовні прохання за воїнів, які захищають Україну, за владу і наш народ та за спокій душ усіх полеглих оборонців Батьківщини й мирних жителів.

Завершилося урочисте богослужіння молебнем до святого Архістратига Божого Михаїла.

До всіх присутніх звернувся єпископ Матфей, який розповів про значення свята та привітав з престольним святом єпископа Паїсія, настоятеля храму протоієрея Богдана Бойка, духовенство та парафіян.

 

 

 

 

Scroll to top