11 лютого 2021 року, у четвер Православна Церква відзначає перенесення мощей священномученика Ігнатія Богоносця. У цей день свій День народження святкує єпископ Житомирський і Овруцький Паїсій. З цієї нагоди у Свято-Михайлівському кафедральному соборі м. Житомира відбулось урочисте богослужіння.

Святкову Божественну літургію звершив єпископ Житомирський і Овруцький Паїсій.

За богослужінням архіпастирю співслужили настоятель Свято-Михайлівського кафедрального собору м. Житомира митрофорний протоієрей Богдан Бойко, секретар Житомирсько-Овруццької єпархії, настоятель Свято-Георгіївського храму м. Житомира протоієрей Павло Ядчишин та духовенство єпархії.

Завершилось богослужіння подячним молебнем.

Також, від імені духовенства єпархії, єпископа Паїсія привітав секретар Єпархіального Управління протоієрей Павло Ядчишин та побажав архіпастирю мудрості, терпіння у його архієрейському служінні і попросив у владики молитовного заступництва за ввірену йому паству.

Після привітань кліру владику Паїсія вітали з днем народження віряни, які прибули до храму розділити радість свята та піднести молитви до Спасителя за свого архіпастиря.

Більше фото

За матеріалами Прес-служби

Житомирсько-Овруцької єпархії УПЙ (ПЦУ)

Scroll to top