7 червня 2020 року, у восьму Неділю після свята Пасхи Православна Церква святкує велике дванадесяте свято Святої Трійці, П'ятдесятниці.

З нагоди свята у Свято-Георгіївському храмі відбулися святкові богослужіння. Напередодні ввечері була звершена Велика вечірня з літією, а в сам день свята Божественна літургія. Очолив богослужіння настоятель храму протоієрей Павло Ядчишин у співслужінні клірика Житомирсько-Овруцької єпархії ієрея Максима Роговця.

Під час Божественної літургії були піднесенні особливі додаткові прохання за мир в Україні, за військовослужбовців, які захищають Україну від нападу ворогів та нашестя чужинців, за полонених, покалічених і поранених під час російсько-української війни, за припинення пошесті (епідемії). Після причастя духовенства, ієрей Маким Роговець провів чин загальної сповіді і багато вірних приступили до Таїнства Причастя. По завершенні літургії зі словом привітань та проповіді до присутніх звернувся настоятель храму протоієрей Павло Ядчишин. Після проповіді Ієрей Максим Роговець привітав настоятеля храму з ювілеєм - 35 років від Дня Народження та подарува просфору і Біблію. Керівник церковного хору Свято-Георгіївського храму, сестра Любов Пастушенко привітала настоятеля від громади храму та подарувала букет квітів. Наприкінці вітань громада храму заспівала настоятелю та всім присутнім Многая літа.

 

 

Scroll to top