В суботу 15 вересня 2018 року в Свято-Георгіївському храмі м. Житомира відбувся молебень перед початком навчання дітей у недільній духовній школі. Після молитви за дітей, настоятель храму протоієрей Павло Ядчишин привітав дітей та батьків з початком навчання у недільній школі та побажав дітям гарного початку і плідної праці у вивчені Закону Божого. Священик Павло благословив дітей окропленням святою водою. 

Після молитви у храмі, діти з батьками відвідали приміщення недільної школи де мали можливість ознайомитись з програмою та розкладом навчання в школі. 
В недільній школі вивчаються основи православного віровчення, проводяться різноманітні творчі заняття, прищеплюються духовно-моральні цінності та пропагується здоровий спосіб життя.
Для кожної дитини це прекрасна можливість отримати християнське виховання, щоб в майбутньому не піддаватися багатьом спокусам світу.
Якщо Ви бажаєте приєднатися до дружної родини недільної школи то вам необхідно лише звернутися до керівника школи протоієрея Павла Ядчишина за номером телефону +38 (097) 9089395.

Заняття проводяться щосуботи о 11.00 год., щонеділі о 13:00 год. у приміщенні недільної школи при Свято-Георгіївському храмі м. Житомира.

   

Scroll to top