15 лютого 2022 року, у день свята Стрітення Господнього, секретар Житомирсько-Овруцької єпархії, настоятель  храму протоієрей Павло Ядчишин звершив Божественну літургію святителя Іоанна Золотоустого у Свято-Георгіївському храмі м. Житомира. Напередодні свята, в понеділок ввечері була відслужена Велика вечірня з літією. 

Під час богослужіння були піднесені прохання за українських воїнів та була прочитана молитва, коли Батьківщина в небезпеці.

На завершення богослужіння настоятель храму звершив чин малого освячення води, освятив свічки принесені парафіянами, та привітав присутніх із великим християнським святом. Також священник Павло наголосив на тому, що не потрібно піддаватися паніці, тому, що ворог роду людського диявол, разом зі своїми слугами робить усе, щоб посіяти між людьми страх, розділення та ворожнечу. Тому в час великих випробувань потрібно посилено возносити молитви до Бога, вірити і надіятися на Боже милосердя і Господь обов'язково збереже і захистить своїх дітей, які стоять на стороні правди і не мають наміру заволодіти чужими землями, а навпки захищають своє рідне, свій дім.

 

 

Scroll to top