Ввечері 14 серпня 2018 р. з благословення єпископа Житомирського і Овруцького Паїсія у Свято-Георгіївський храм м. Житомира прибули чудотворні ікони Божої Матері: "Всецариця", "Скоропослушниця" та "Ігумення святої гори".

Зранку 15 серпня перед чудотворними іконами був звершений чин молебня до Пресвятої Богородиці. Очолив молитву секретар Житомирської єпархії, настоятель храму протоієрей Павло Ядчишин у співслужінні благочинного Житомирського району, настоятеля парафії Іоана Богослова с. Сонячне, Житомирського району протоієрея Ігоря Валовича, клірика Свято-Михайлівського кафедрального собору м. Житомира протоієрея Юрія Булави та настоятеля Свято-Покровської парафії с. Миролюбівка, Житомирського району ієрея Костянтина Гулюка.

Вкінці молебня настоятель храму протоієрей Павло Ядчишин звернувся до всіх присутніх зі словами настанови про чудотворні ікони, про чудеса які відбуваються від цих святинь у наш час.

Всі хто був присутній на молитві мали можливість приступити до чудотворних ікон та помазання святим єлеєм.

Також в цей день у супроводі протоієрея Павла ікони прибули в капличку на місці будівництва Свято-Володимирського кафедрального собору м. Житомира. Молебень з читанням акафісту перед іконами очолив секретар Житомирської єпархії, настоятель Свято-Георгіївського храму протоієрей Павло Ядчишин у співслужінні штатного священика Свято-Володимирського кафедрального собору м. Житомира протоієрея Юрія Косаревича та настоятеля парафії святого великомученика і цілителя Пантелеймона в м. Житомирі протоієрея Василя Сорохтея. Після завершення молитви всі присутні приклонились до святих ікон.

   

  

    

   

   

Scroll to top