9 червня 2019 року, у неділю 7-му після Пасхи, секретар Управління Житомирсько-Овруцької єпархії, настоятель храму протоієрей Павло Ядчишин звершив Божественну Літургію у Свято-Георгіївському храмі м. Житомира. Настоятелю храму співслужив ієрей Максим Роговець.

     За Божественною Літургією протоієрей Павло Ядчишин в потрійній єктенії виголосив додаткові прохання за мир в Україні, всіх військових, які захищають Україну від нападу ворогів та нашестя чужинців, за покалічених, поранених, полоненних.  Ієрей Максим Роговець промовив молитву за Українську Православну Церкву.

    У кінці богослужіння настоятель храму протоієрей Павло Ядчишин звернувся до присутніх у храмі з повчальною проповіддю на тему про важливість Таїств Сповіді і Причастя у житті кожного християнина.

    Також у цей день парафіяни вітали настоятеля з Днем Народження, яке він відзначав 7 червня. Перед початком богослужіння настоятеля привітала грузинська діаспора на чолі з головою Парафіяльної Ради та ктитором храму Георгієм Кварацхеліа, а у кінці Божественної Літургії із словами привітань звернулися хористи та парафіяни. Після привітань усі разом заспівали Многії Літа настоятелю.

 

       

Scroll to top