Сьогодні, 4 травня, святкує День народження ктитор Свято-Георгіївського храму м. Житомира Георгій Індікоєвич Кварацхеліа. Саме йому належить ініціатива будівництва єдиного в Україні храму Української Православної Церкви Київського Патріархату в грузинському стилі.

 

     Настоятель та громада Свято-Георгіївського храму щиро вітає будівничого храму та благодійника Георгія Кварацхелія з Днем народження.  

                                                                      Вельмишановний брате Георгію!

    У цей святковий день від усього серця бажаємо Вам міцного здоров’я, життєвої сили, творчої наснаги і натхнення у відповідальній роботі заради розквіту нашого краю! Ми знаємо Вас як яскраву, неординарну особистість, яка по праву може пишатися набутим досвідом, успіхами та досягненнями. Нехай у всіх починаннях Вас супроводжують розуміння і підтримка однодумців, друзів та колег, а професійна діяльність буде сповнена задоволенням і творчими перемогами!

   Хай вишитими рушниками любові і добра встелить Вам дорогу доля, щедро даруючи добро і щастя, здоров’я та достаток. Нехай тепло і затишок родинної оселі надійно захищає вогонь Вашого серця, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років. Нехай у Вашій домівці завжди панує добробут і злагода, хай назавжди в ній оселяться довголіття, успіх і радість, хай збуваються всі Ваші мрії та надії на краще майбутнє. Хай береже Вас Господь і дарує Вам життєву мудрість, енергію, натхненням та радість сьогодення.

Бажаєм здоров'я, сонця в зеніті,

любові, доброти і щастя повен дім.

Душа хай ласкою Господньою буде зігріта          

і соняхом квітує золотим.

Хай Бог береже вас ще років багато

на щастя нам усім, на радість крилату

Ми вам посилаємо ці вдячні слова,

а Бог хай дарує многая літа!!!

З повагою, настоятель та громада Свято-Георгіївського храму.

Scroll to top