30 грудня 2018 року, в неділю 31-шу після П’ятдесятниці, святих праотців, секретар Житомирської єпархії, настоятель Свято-Георгіївського храму м. Житомира, протоієрей Павло Ядчишин звершив Божественну Літургію святого Іоана Золотоустого.

За Літургією настоятелю храму співслужив диякон Максим Роговиця, який першим на Житомирщині перейшов з УПЦ Московського Патріархату в Православну Церкву України. 
Під час богослужіння на потрійній єктенії диякон Максим проголосив додаткові прохання за українських воїнів, полоненних та ворогів, а настоятель храму прочитав подячну молитву на закінчення Старого та початок Нового року.
Після Божественної Літургії священнослужителі звершили Подячний молебень де в особливих проханням подякували Богу за всі благодіяння які Господь посилав парафіянам протягом минулих років.
В кінці богослужіння протоієрей Павло Ядчишин звернувся до парафіян зі словом проповіді про багато покликаних та мало обраних. Також настоятель храму привітав усіх присутніх з закінченням Старого року та побажав Божого благословення на Новий 2019 рік.

Scroll to top